Πραγματοποιείστε τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας μακριά από τα συνηθισμένα.

Αφήστε τη φαντασία σας να ταξιδέψει σ' ένα καταπράσινο νησί, μόλις δυόμιση ώρες από την Αθήνα! Για το δικό σας μεγάλο γεγονός, ονειρευτείτε γραφικά ξωκλήσια, στολισμένα καϊκια και άμαξες στις Σπέτσες, το δημοφιλέστερο προορισμό για γάμους και βαφτίσεις, τόσο στην Αττική, όσο και στον υπόλοιπο Σαρωνικό Κόλπο.


Ζήστε τη μοναδική εμπειρία ενός γάμου ή μιας βάφτισης σ' ένα μέρος μοναδικό! Στο Xenon Estate, οι εξωτερικοί χώροι έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να φιλοξενήσουν τις ομορφότερες γιορτές σας, σ' ένα σκηνικό με νησιώτικη αύρα, ονειρεμένη θέα κι εκλεπτυσμένη πολυτέλεια.


Η μοναδικότητα, όμως, ανήκει στις τρεις πολυτελείς κατοικίες που το περιβάλλουν, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα σ' εσάς και τους συγγενείς ή τους εκλεκτούς σας φίλους να κάνετε αυτό το γλέντι να κρατήσει για μέρες. Η πρόταση του Ξενώνα σας δίνει τη ευκαιρία να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας νιώθοντας τόσο εσείς, όσο και εκείνοι γνήσια οικειότητα σαν στο ίδιο σας το σπίτι!


Με την προσωπική μας φροντίδα και τη βοήθεια εξειδικευμένων συνεργατών, όποιο και να είναι το γεγονός που γιορτάζετε, θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στη μνήμη τη δική σας και των καλεσμένων σας από την πρώτη στιγμή που θα βρεθούν στο νησί, μέχρι και το τελευταίο αντίο!


Και όταν τα φώτα σβήσουν, μπορείτε να αποσυρθείτε στη νυφική σουίτα του Ξενώνα, για ακόμα λίγες στιγμές πολυτέλειας και χαλάρωσης. Δεν το αξίζετε άλλωστε;


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δικό σας event στο Συγκρότημα Ξενών, ή πιο απλά για μία ανεπανάληπτη και ευχάριστη διαμονή πολυτελείας στις Σπέτσες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο για τις βίλλες, κο. Αλέξανδρο Καλουμενίδη μέσω e-mail στο info@xenonestate.gr, ή να τηλεφωνήσετε στο 6972089878.


Xenon Estate rated "excellent" by 8 travelers

Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα:
Please wait...