Όροι και Προϋποθέσεις


Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης Ιστοσελίδας

ΓΕΝΙΚΑ

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών πού παρέχονται στον επισκέπτη/χρήστη, από τον ιστότοπο www.xenonestate.gr ιδιοκτησίας της «Α.ΚΑΛΟΥΜΕΝΙΔΗΣ - Ε.ΖΑΜΠΟΥΝΗ Ο.Ε.» εφεξής «η εταιρεία», προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία σας με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου του συγκεκριμένου ιστότοπου. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του ιστότοπου www.xenonestate.gr ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.


ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η κατά το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. O συγκεκριμένος ιστότοπος δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του Internet, να ενημερωθούν άμεσα για τις κατοικίες προς ενοικίαση κατά τους θερινούς μήνες που αποτελούν το συγκρότημα πολυτελών κατοικιών Ξενών, καθώς και να κάνουν κράτηση μέσω e-mail που αναγράφεται στην ιστοσελίδα.


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και σήμα


Όλος ο σχεδιασμός των ιστοσελίδων του ιστότοπου, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτού, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας μας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Επιφυλασσομένων όλων των δικαιωμάτων, κάθε κείμενο ή εικόνα ή σήμα, είναι καταχωρημένα και χρησιμοποιούνται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα, κατόπιν αδείας των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Μπορείτε να δείτε πώς χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας στην Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Πολιτική απορρήτου). Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών που παρέχονται στον επισκέπτη/χρήστη από τον ιστότοπο www.xenonestate.gr προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία τους με τους όρους που αναγράφονται σε αυτήν.


ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω συσκευής POS που αφορά την αποπληρωμή της προκαταβολής ή όλου του ποσού της κράτησης, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων του πελάτη. Σε κανέναν από τους τρόπους πληρωμής και ειδικά στην περίπτωση χρέωσης καρτών, η εταιρεία δεν εμπλέκεται και δεν κρατάει στοιχεία κάρτας ή οποιαδήποτε οικονομικά στοιχεία.

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ/ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ;

Τα δεδομένα αυτά τα επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή της Οδηγίας της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD), καθώς επίσης και του Κανονισμού για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR) με εφαρμογή από τις 25 Μαΐου 2018. Για περισσότερες λεπτομέρειες σας παραπέμπουμε στην Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Πολιτική απορρήτου) του παρόντος ιστότοπου.


Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής.


Η εταιρεία μας κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με


1. Πληροφορίες σχετικά με τη ζήτησή σας


2. για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση


Η εκ μέρους σας γνωστοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων μέσω e-mail, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας για τους λόγους που αναφέρονται στην Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Πολιτική απορρήτου)


ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων (websites) στους διαδικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των διαδικτυακών χρηστών και των διαδικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη (client) και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.


Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής μέσω POS συσκευής . Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της συσκευής POS διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.


ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΑ ΕΙΔΗ – ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οι διαθέσιμες κατοικίες προς ενοικίαση και τα χαρακτηριστικά τους βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.xenonestate.gr και είναι προσβάσιμα σε όλους. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του προϊόντος.


Η εταιρεία μας εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών σχετικά με τη διαθεσιμότητά ή μη των κατοικιών προς ενοικίαση, δε φέρει όμως καμία ευθύνη για τη διαθεσιμότητά τους.


Η εταιρεία μας επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αναπροσαρμόζει τις τιμές ενοικίασης των κατοικιών προς ενοικίαση του συγκροτήματος Ξενών, χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει τους χρήστες του Διαδικτύου.


ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Οι κρατήσεις κατοικιών προς ενοικίαση και η αποπληρωμή του αντιτίμου μέσω συσκευής POS, αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994 (όπως αυτός ισχύει σήμερα) και των τροποποιήσεων που αναφέρονται στο ΠΔ 131/2003 (ΦΕΚ Α’ 116/16.05.2003) και την Απόφαση 31619 ΦΕΚ 969/22.3.2017 καθώς και της προσαρμογής της Ελληνικής νομοθεσίας προς την Οδηγία 2011/83/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2011, σχετικά με τα δικαιώματα των καταναλωτών, τη τροποποίηση της οδηγίας 93/13/ΕΟΚ του Συμβουλίου και της οδηγίας 1999/44/ ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και τη κατάργηση της οδηγίας 85/577/ΕΟΚ του Συμβουλίου και της οδηγίας 97/7/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, η οποία δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αριθμό L 304 της 22.11.2011 όπως αυτή τέθηκε σε ισχύ από την 13/06/2014.


Ο χρήστης έχει δικαίωμα σύναψης έγκυρης κράτησης και αποπληρωμής αυτής μέσω συσκευής POS, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δε τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Η εταιρεία μας επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αξιώσει την επιστροφή από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν πληρωμών που αφορούν κρατήσεις κατοικιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.


ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ/ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΥΤΗΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ ΣΥΣΚΕΥΗΣ POS

Για την πραγματοποίηση μιας κράτησης απαιτούνται:


1. Η συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης.


2. Η ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης, ιδίως τη συλλογή και όπου απαιτείται τη χρήση προσωπικών δεδομένων.


Το e-mail που θα δηλώσετε πρέπει να υπάρχει διότι η επικοινωνία μας θα γίνεται και μέσω του e-mail που έχετε δηλώσει κατά την επικοινωνία μας. Η εταιρεία μας δε φέρει καμία ευθύνη στην περίπτωση που δεν καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί σας λόγω του ότι έχετε δηλώσει λάθος e-mail


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι τρόποι πληρωμής είναι είτε με τραπεζική κατάθεση στον εταιρικό λογαριασμό που διατηρεί η Α.ΚΑΛΟΥΜΕΝΙΔΗΣ-Ε.ΖΑΜΠΟΥΝΗ Ο.Ε. στην ALPHA BANK είτε με πιστωτική κάρτα μέσω μηχανήματος POS που διατηρεί η εταιρεία στο χώρο υποδοχής reception του συγκροτήματος Ξενών

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Πολιτική επιστροφών


Όταν δεχτούμε μια ζήτηση για διαθεσιμότητα από εσάς θα σας επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή με fax (εφ’ όσον υπάρχει διαθεσιμότητα τη στιγμή της ζήτησης) το συντομότερο δυνατόν. Δεσμευόμαστε σε μία προθεσμία 48 ωρών μέσα στην οποία εμείς θα διατηρήσουμε την διαθεσιμότητα και εσείς θα υποχρεωθείτε να επιβεβαιώσετε ή να ακυρώσετε την εκκρεμή κράτηση. Για να ισχύσει μια κράτηση θα πρέπει κατ’ αρχήν να διαβάσετε και να συμφωνήσετε με το παρόν έγγραφο, επονομαζόμενο ως «Πολιτική Συγκροτήματος Ξενών». Το συμβόλαιο αυτό θα πρέπει να υπογραφεί από το άτομο που είναι υπεύθυνο για την κράτηση και να μας αποσταλεί είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με fax. Είναι σημαντικό, όταν παραλάβετε το αποδεικτικό επιβεβαίωσης κράτησης, να ελέγχετε πολύ προσεκτικά καθώς και οποιοδήποτε άλλο έγγραφο για τυχόν λάθη. Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα εάν κάτι δεν είναι σωστό ή δε συμφωνείτε μ’ αυτό καθώς ίσως να μην είναι δυνατό να γίνουν αλλαγές σε μετέπειτα στάδια. Λυπούμαστε που δεν μπορούμε να δεχτούμε ευθύνη, εάν δεν ειδοποιηθούμε γραπτώς για οποιεσδήποτε ανακρίβειες μέσα σε διάστημα δύο (2) ημερών από τη διεκπεραίωση αποστολής των παραπάνω αναφερομένων εγγράφων.


ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

Παράλληλα με την παραλαβή του εν λόγω εγγράφου, για να ισχύσει η κράτηση σας θα πρέπει να καταβάλετε και μια προκαταβολή του 30% της συνολικής αξίας της κράτησής σας, ή οποιοδήποτε άλλο ποσό συμφωνηθεί τη δεδομένη στιγμή.Το υπόλοιπο 70% της αξίας της κράτησης σας θα πρέπει να εξοφληθεί ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ το αργότερο 15 μέρες πριν την άφιξή σας, εκτός κι αν έχουν συμφωνηθεί διαφορετικές ημερομηνίες. Εφόσον δεν καταφέρετε να συμμορφωθείτε με αυτούς ή τους όποιους άλλους προσυμφωνημένους όρους, δικαιούμαστε την ακύρωση της κράτησης σας και την χρέωσή σας με ακυρωτικά τέλη όπως αυτά καθορίζονται στο παρόν συμβόλαιο. Τέλος, αν η κράτησή σας γίνει 15 ή και λιγότερες μέρες πριν την ημερομηνία της άφιξής σας, θα πρέπει για την επιβεβαίωσή της να τακτοποιήσετε το συνολικό κόστος αυτής τη στιγμή της κράτησής σας. Επιπλέον διατηρούμε το δικαίωμα να σας ζητήσουμε τα στοιχεία μιας έγκυρης πιστωτικής κάρτας πριν την επιβεβαίωση της κράτησής σας για λόγους ασφαλείας. Την ίδια κάρτα θα σας ζητήσουμε να έχετε μαζί σας και κατά την άφιξή σας στο Συγκρότημα. Δεσμευόμαστε να μην κάνουμε καμία χρήση της πιστωτικής σας κάρτας εφ’ όσον πρωτίστως δεν έχουμε τη δικαιοδοσία από εσάς, παρόλα αυτά διατηρούμε το δικαίωμα να τη ζητήσουμε κατά την άφιξή σας.


Οι πληρωμές των προκαταβολών θα πρέπει να γίνονται είτε με κατάθεση των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό μας στην ALPHA Bank με αριθμό 186 002 002 002 880 (μόνο σε ευρώ) ή μέσω πιστωτικής κάρτας (Visa, ή MasterCard), η και με τη χρήση του Pay Pal.


Επιβαρύνεσθε με οποιοδήποτε κόστος μεταφοράς χρημάτων.


Εφόσον το αντικείμενό μας είναι ενοικιάσεις πολυτελών κατοικιών, μπορεί να σας ζητηθεί να μας προκαταβάλλετε ξεχωριστά και επιπλέον κατά την άφιξή σας το 10% της συνολικής αξίας της διαμονής σας για να καλύψει τυχόν χρεώσεις ζημιών ή απώλεια περιουσιακών στοιχείων, ή να χρησιμοποιηθεί ως έναντι απλήρωτων οφειλών και τηλεφωνικών χρεώσεων. Αυτή η προκαταβολή θα επιστραφεί εάν τίποτε από τα παραπάνω δε συμβεί ή θα χρησιμοποιηθεί για να εξοφλήσει μερικώς ή συνολικά τις όποιες υπηρεσίες καταναλωθούν κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο Συγκρότημα Ξενών.


Από τη στιγμή που λάβουμε όλες τις σωστές προκαταβολές που υπόκεινται στη διαθεσιμότητα των κατοικιών του συγκροτήματος, καθώς και το υπογεγραμμένο από εσάς παρόν συμβόλαιο, όλα αυτά μέσα στην 48ωρη προθεσμία, θα επικυρώσουμε την κράτηση των διακοπών σας με την έκδοση του αποδεικτικού επιβεβαίωσης κράτησης το αργότερο μέσα στο επόμενο 24ωρο.


Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τις κρατήσεις των πελατών της μέχρι και 30 ημερολογιακές ημέρες πριν την ημερομηνία της πρώτης διανυκτέρευσης, ειδοποιώντας τους με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χωρίς την επίκληση σπουδαίου λόγου ή για λόγους ανωτέρας βίας, έχοντας μοναδική υποχρέωση να επιστρέψει άτοκα τυχόν προκαταβολές που έχει λάβει, χωρίς να ευθύνεται για οτιδήποτε άλλο πέραν αυτού.


ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Το συνολικό ποσό της κράτησής σας θα πρέπει να εξοφληθεί όπως στην παραπάνω περιγραφή. Όλες οι άλλες υπηρεσίες (για παράδειγμα τηλεφωνικές κλήσεις, υπηρεσίες παράδοσης, μασάζ κ.α.) θα πρέπει να τακτοποιούνται ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ και τοις μετρητοίς από εσάς την ώρα που θα τις χρησιμοποιήσετε ή κατά την αναχώρησή σας, ανάλογα με την υπηρεσία και το διακανονισμό.

ΠΡΩΙΜΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ/ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ/ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η συμφωνημένη διάρκεια της παραμονής σας θα αναφέρεται στο αποδεικτικό επιβεβαίωσης της κράτησης. Σας παρακαλούμε να το ελέγχετε πριν το υπογράψετε. Σε κάθε περίπτωση καθυστερημένης αναχώρησης θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε για να φροντίσουμε για εναλλακτικό διακανονισμό. Σε κάθε περίπτωση άφιξης/αναχώρησης πριν/μετά από την ημερομηνία που αναφέρεται στο αποδεικτικό επιβεβαίωσης κράτησης, θα χρεωθείτε με το ποσό της κράτησης όπως αυτό αναφέρεται στο αποδεικτικό επιβεβαίωσης κράτησης εκτός αν ο λόγος της αλλαγής αυτής είναι ανωτέρα βία. Επιπλέον αν δεν καταφέρετε να προσέλθετε στην κρατημένη κατοικία σας χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση θα θεωρήσουμε αυτήν τη συμπεριφορά σας ως “μη εμφάνιση” και συνεπώς θα θεωρήσουμε την κράτηση ως ακυρωμένη από εσάς. Θα χρεωθείτε με το συνολικό κόστος της κράτησής σας. Σε περίπτωση ακύρωσης της επιβεβαιωμένης κράτησης από εσάς θα πρέπει να μας αποσταλεί μια έγγραφη ειδοποίηση από το άτομο που έκανε την κράτηση είτε μέσω e-mail ή με fax. Η ακύρωση θα ισχύει από την ημέρα που θα παραλάβουμε την ειδοποίηση. Σε κάθε τέτοια περίπτωση δικαιούμαστε να σας χρεώσουμε με ακυρωτικά τέλη βάσει του κανονισμού ακυρώσεων που θα βρείτε παρακάτω σε αυτό το συμβόλαιο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΩΝ/ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

Οι επιστροφές των προκαταβολών θα βασίζονται στον αριθμό των ημερών πριν την ημερομηνία άφιξης που η ενημέρωση της ακύρωσης ελήφθη από εμάς. Για ακυρώσεις που έχουν επιβεβαιωθεί περισσότερες από 90 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης


Επιστρέφεται το 50% των προκαταβολών


Για τις υπόλοιπες ακυρώσεις ισχύουν τα ακόλουθα:


90 μέρες ή λιγότερο πριν από την ημερομηνία άφιξης η προκαταβολή δεν θα επιστρέφεται.


40 μέρες ή λιγότερο πριν από την ημερομηνία άφιξης η προκαταβολή δεν θα επιστρέφεται και επιπλέον θα υπάρχει χρέωση 20% του συνολικού κόστους της κράτησης.


15 μέρες ή λιγότερο πριν από την ημερομηνία άφιξης η προκαταβολή δεν θα επιστρέφεται και επιπλέον θα υπάρχει χρέωση 50% του συνολικού κόστους της κράτησης.


Το κόστος της τραπεζικής κατάθεσης ή τα ακυρωτικά τέλη της πιστωτικής κάρτας επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη και δεν επιστρέφονται σε αυτόν.


Γενικότερα, εάν η ακύρωση της κράτησης γίνει από τον πελάτη σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 15 ημερών από την επικυρωμένη ημερομηνία άφιξής του, θα χρεωθείτε το συνολικό κόστος της κράτησής σας.

ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε μια κατοικία προς ενοιίαση εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της κράτησής σας. Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.


Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.